User Options


(offline)
Name:   Money Can't Buy LifeRanking:   --
Birthday:   1993-12-10Country:   
Joined:   2011-03-17Location:   Albania
Posts:   0 comments
Uploads:   1 graphics 
Web:   
Name:   Money Can't Buy Life
Birthday:   1993-12-10
Joined:   2011-03-17
Location:   Albania
Uploads:   1 graphics 
!! Ka F1LLu Me FoL PaS ShP1Ne S1KuR Me QeN InaTç1 !!
!! Ça Me Bo KuR ReSpEkT1n KTa Ta MaRr1N PeR DoBs1 !!

O.T.R Prap Vazhdon Neper Cepe Shfaq Intriga Kena Bes More Shok Mbrapa Shpine Nuk Ngulim Thika ???

Nije Pleqt Kur Thojn Qeni Qe Leh Nuk T'ha,Qashtu Po Lehni Krejt Si Qent Demek Keni Me M'vra...!!!

Shum I Vogel Mu Desh Me Msu Shum Gjona, Po Ska Si Msimi Par Kur Ta Mson Nona,E Kur Ta Thot Baba Mos E Kthe Koken Mrapa,Po Ec Biro Ec Ti Boni Para Ene Shum Hapa...!!!

Kujtojn Se Un Shty Kohen Dhe Un Po Rr1 Rugve KoT , Ti Vec Emrin Mu Ma Din , Ti Nuk Ekziston Ne Ket BoT ! Se Ta Jap1 Doren Mos KujTo Se Te Kam Fr1k , Nuk OshT E Vesht1R Sh1pe Me T'Ca N'Th1k

PremT1me Nuk Mbaj Sepse PremT1me Nuk Jap , ThjeshT Ate Qe T'Marr 10-fish Ta KtheJ MbrapshT... Dashn1 , MbeshTeTje Mbi T'Gj1tha RrespekT1n.......T'Th1rri Princesh Midis KrejT MileT1T!!!!
Login or register to add Money Can't Buy Life as your friend!

User Comments

Add your comment

Please login or register to submit your comment.